Nya tag och nya upplevelser

Hej! Alldeles för mycket har hänt på en kort tid som jag uppskattar det till, tycker mer eller mindre att detta år har flugit i väg. Sist jag skrev var det februari så man kan ju fundera på vad jag har för tidsuppfattnig igentligen. Men jag lever och är för tillfället mycket glad, hyper och stressad på samma gång. Detta jag kommer att berätta nu har jag inte berättat för många, nej jag är inte gravid.
 
 
Jag ska nämligen åka i väg med Dennis till kalmar i tre veckor och utbilda mig till servitris, bartender och barista, vilket sammarfattar oss till hotellproffs. Detta resulterar jobb vilket utbildningen garanterar vilket kallas jobbgaranti. Detta företag rekreterar sedan ut mig där jag önskar att jag vill jobba på ett heltidsarbete! 
 
Jag är superglad att jag har möjligheten att få göra detta och jag är nog mer glad att det nu mera kommer hända någonting. Jag har varit delvis arbetslös vilket menar att jag jobbat som vikarie men vissa månader har det varit väldigt lite jobb. Jag vet vad hotell branchen innebär och jag är mer än redo att ta klivet och lära mig nya saker. Hoppas innerligt att jag ska behöva flytta också för det skulle vara två drömmar i en smäll!
 
Så ja, jag kommer vara borta i tre veckor, sova på hotell, käka hotellfrukost och lunch men snälla låt mig skryta om det nu när jag ändå ska iväg ;) Jag och dennis lämnar karlsad den 23 november och kommer hem antingen den 12 december eller den 13 december på min födelsedag. 5-6 timmar på tåg var inte riktigt min största önskan på min önskelista men någon gång måste jag ju resa hem ändå. 
 
Ja annars då... Jag packar, funderar, påminner dennis att köpa tågbiljett och spelar så mycket sims som jag kan nu innan jag ska åka för det kan jag inte sen :P
 
Men innan jag åker kommer jag träffa mina favorit killar och fira Pontus på en hemlig destination och ge han en uppevelse som vi hoppas han kommer att gilla! bilder kommer på lördag eller söndag 
 
HA DE!/ Linn



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo