spidad

Just nu så är huvet ett enda kaos. På grund av att jag är en väldigt energisk person så har jag känt att jag har svårt att sammla mig och när en situation närmar sig så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Som i fredags då var jag och några vänner i Karlstad och jag var peppad på en skit bra hemmafest kväll men när jag väl träffade alla så blev jag så spidad att jag inte vet vart jag skulle ta vägen och sa osammanhängande saker utan mening och kunde inte sitta still, tills en kompis sa lungna ner dig. Men fan vad svårt just de orden är. Just så känner jag nu, jag är super spidad för att något kul äntligen ska hända som är lågsiktig, en utbildning, ett jobb och en framtid, ÄNTLIGEN!

I går hade jag en mycket fin stund. Pratade med Harry på telefon och skrolla samtidigt egenom sf's hemsida och såg att mockingjay hade premiär, så i går tog vi en bilrutt till Karlstad med för mycket bas i högtalarna och upprepande musik som nog gjorde Sebastian galen då jag spelar all musik nu mera på REPEAT. Gårdagen gjorde mig lugn då jag kramade om My två gånger innan vi åkte hem, kommer sakna min pingla så, jag är lyckligt lottad som har en sådan bra ''lillevän'' som My.

Men i dag så körde Harry sönder bisepsen på mig då vi bestämde oss att gå ''all in'' så vi gjorde 6 stationer med olika övningar och körde den intensivt 4 gånger pluss mina svidande magövningar. Inte nog med det så hade vi gåda en träningsvärk i röven från helvetet från dagen innan, men härligt jobbat Harry! Bestbro ever <3

 

HA DE!/Linn




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo