Dagens låt!

 
 

Förlåt för ledsamhet på bloggen.. men

Om du bara visste vilken skada du orsakar mig varje gång du ens existerar på min näthinna! Om du ens visste vad ledsen jag är varje gång jag tänker på dig. Att du inte en gång kommer finnas gör mig ledsen. Jag vill inte hitta dig en dag död! men du fattar inte vidsen med att vara där för mig eller inte. Du är sur hela jävla tiden och du förstår inte vad dåligt jag mår när jag ser dig på det där onormala viset du beter dig på. I bland undrar jag om det vore bäst att jag bara bröt så du fick veta hur jag känner. Eller att du ibland inte ens existerade för mig. men jag är inte så dum, jag kan inte såra dig även om jag skulle vilja, men jag kan inte! Jag vet att en dag kommer jag falla i hop och som vanligt kommer du inte finnas där. Vimla runt i dina egna fotsteg är det ända du kan göra och det ända du är är att vara egoistosk!

Kärleksmums..

Jag blev precis klar med dagens bakerier , Vi ska ha öppet hur i skolan i morgon och ja... dom blev väl bra? nej för dom blev inte tjocka och fluffiga utan tunna. Goddammit, Jag gjorde även dubbelsats.. men jaja man lär sig på sina misstag. Folk får äta det ändå! Ska tvinga dom mohahha. Pluss att jag är laktosintolerant så de är laktosfria vilket e bra ^^ Varit lite kreaktiv i dag när jag hela dagen har gått omkring och klagat på vad lång skoldagen har varit och att jag ville hem! Men ett skönt träningspass blev av vilket var skönt då man får ur sig alla ilskor och grejjer :) 
 
-XOXO-
 

Ouftfit för bästa myset

Forever21 är en underbar sida tycker jag! synd att det inte finns i sverige för då skulle hela min garderob vara därifrån! Älskar sidan. Jag har några plagg i min garderob som är därifrån sen jag var i new york men nu finns det så mycket fint så jag tror jag smäler av! thihi. Men detta är mitt tips till den syggaste och mysigaste ''outfit'' till vitnterkvällen.
 
-XOXO-

Studentfest

 
Kvällen började sandad då vi var hemma hos elsa och gjorde oss i ordning, vilket var kul då vi tog kort och spökade ut oss. Själva festan var stel i början men sen DROG DET IGÅNG banne mig. 00:30 ungefär började det balla ur så det var för mycket folk i lokalen. Det var bortimor 300  pers där och det balla ur. Vi 95 blev en aning arga när saker och ting började att gå sönder. Detta hade aldrig hänt förut och så klart skulle det hände under vårat bestyr! tyr som det var hade vi förstärkning men 300 pers var för mycket för att hantera, men om de personerna inte hade funnits kunde det ha hänt flera otekheter. Jag hade det kul med dan soch skratt fram till det balla ur även mina kompisar ockå ^^
 
-XOXO-
 

Veckans vill ha...

jag har länge kollat på detta halsband från www.mittnamnhalsband.se och jag vill så gärna ha det men jag är en snålis och just nu så kan jag inte köpa det för jag måste spara pengar. Jag vill bära min mormor runt halsen och visa alla vad mycket jag älskar henne jag vill att hon ska vara med mig hela tiden och denna är perfekt för att på framsidan så vill jag skriva Mormor och på baksidan ''Jag älskar dig'', jag och min mormor stod väldigt nära och detta skulle vara den bästa födelsedags presenten eller julklappen i världen! precis så här skulle beställningen se ut! jag ska ha den någon gång! skulle bli så glad ^^ får önska mig den 

-XOXO-
 

Önskelista

 
Jag önskar mig mycket saker... saker som jag i alla fall har sagt under året att jag järna vill ha men nu när det är snart min tur att fylla år så har jag glömt bort allt jag har sagt under det senaste året och jag vet inte vad jag ska skiva på den förbannade listan. Mamma tjatar på mig varenda dag att jag ska skriva en men det är inte lätt att skriva en när man inte vet vad man önskar sig för att man har glömt bort. Jag ska önska mig en reminder apparat som man kopplar in i min hjärna som kommer i håg saker åt mig. Men tuvär en sådan apparat existerar inte! Jag har suttit inne på Sortamore i någon timme nu och lagt i en korg med tränings kläder som jag önskar mig. Blev lite smått och gott ^^ Så får vi se om jag får det på min födelse dag! Längtar så! 

-XOXO
 

Min nya blogg!

Jag får en kikk av att blogga när andra bloggar, så jag tänkte bvarför inte göra en ny? var inte riktigt nöjd med den förra och jag ville börja på nytt. 
 
Dagen i dag har varit för mycket... ja precis för mycket. I bland är jag för mycket..Jag blir bara väldigt glad i bland men när jag är så glad så gör jag järna bort mig också.. Skyller på mina kompisar det var dom. Nej då men vi hade en vild diskution i matsalen och jag tror vi skrek en aning. Jag hoppar runt och larvar mig, måste ändra på
det lite tror jag, folk blir nog trött på mig. Aja im young! haha 
 
BTW! hoppas ni gillar designen! jag gillar den den e simpel, elegant och bara fin ^^ Lite vintrig också! ^^ thihi
 
 
Jag saknar sommaren så ni får en sommar bild på mig.. och nej jag hade ingen annan bild på datorn just nu så..
 
-XOXOX-