Jord


Ur jord har du kommit, jord ska du åter bli! En mening som inte går in i huvet på mig utan blockeras av nät. Min vackra pappa. Nej detta måste vara ett missförstånd! Detta händer inte! Dessa två saker har trillat om kull i huvet på mig sen i går kväll. Gråt som aldrig riktigt ville ta slut utan bara fortsätte och skapade åska i mig. Jag är arg, arg på rykten och svek. Arg på att behöva leva mitt liv utan dig pappa! Jag är lika ledsen för att jag är arg pågrund av detta, och ledsen för att du är borta. Jag saknar dig så det gör ont pappa, i dag är det begravning och jag hoppas fu är stolt över allt jag försökt fixat i hop men det är svårt när man har ett brustet hjärta och är bara 18 år gamal. Du och jag mot världen pappa!

Behind My Shadies


Otroligt snurrig dag,var inte du skolan utan spenderade dagen i mitt huvud med massa tankar, solat och träffat fina Jimmy och övriga släkten och grillade och skrev på massa papper och mer jobb som måste göras.. Ska till skolan i morgon och spendera dagen med vännerna och sen hem till killen och mamma och Kevin! Kan inte vara i från dom långa stunder nu mera behöver dom värkligen i mitt liv! Hela tiden. Älskar er så! 

Loro parque





Loro parque levererade stort! Det är Teneriffas ända djurpark och jag har aldrig varit så nöjd efter en djurpark förut, såg spekhuggar show, papegoj show, delfinshow och sjölejon show alla var underbara! Vilken upplevelse!  Kommer aldrig glömma denna resa! Tack alla inblandande men nu ska jag dejta kudden och gå upp 3 i natt för att åka till flygplatsen och åka med flyget hem till Sverige vid 7! Det ska bli gott att komma hem! 

Packar


Packat och inte klart.. Har shoppat en massa här nere så jag vet inte riktigt hur jag ska få med mig allt hem.. 20kg är Max i resväskan och 10 i handbagage.. Får fixa sig på något sätt.. I dag har vi spenderat dagen på stranden och försökt fått lite färg vilket jag fått! Men Dock mest röd fortfarande.. Men ja mamma jag har s-märkt in mig med till och med 50+ i solfaktor så det är lungt.. I morgon blir det sista rycket med shopping och vi ska besöka en djurpark och strosa runt och ta 100 kort på alla möjliga djur! Mysigt! Snart hemma, längtar så mycket hem! Hem till pappa och mamma <3 

Bild bomb från Teneriffa



Hade wi-fi på planet vilket gjorde resan snabbare! Får dock så ont i huvet av att flyga då kan knappt sova..

Första dagen med massa god Kina mat och fin utsikt över pool området gämt utanför skolan!

Har gått fram och tillbaka en del gånger till en godisaffär och en frosen yoghurt affär som det spenderades en del pengar på ;) 


Så här ser alltid våra luncher ut där vi bor! Får alltid trerätters! Så gott kommer sakna mauis mat! 






En massa mat och godis har pengarna också gått åt på! Köpt egen alkohol xD och ätit sniglar! Mums! 

Jag saknar hemmet otroligt otroligt mycket just nu men i morgon blir det poolen och jag ska försöka att inte bränna mig igen! Puss o kram! 

Teneriffa dag 1






Dag 1, måndag. Skolan börja kl 8 i morse då sängen var väldigt go och vi kom i väg senare än beräknat, skolan var rolig och jag gillar min grupp då vi blev placerade i grupper efter erfarenhet av spanska. Älskar lärarna och spanskan börjar sagta men säkert komma mer och mer! I dag har solen varit brännhet.. 26 grader tror jag temperatur mätaren stod på och poolen så väldigt lockande ut! Men den tar vi tag i imorgon! Då ska det solas, dag ett och mina små vänner (fräknarna) pluppar redan upp i ansiktet! Love! 



Upp och i väg



Just nu befinner vi oss på 10011m upp i luften på en hastighet på 877km/h, pirra en aning i magen när planet lämnade marken och man hörde när hjulen fälldes in, vi är nu på väg till London där vårat första och ända stopp kommer vara 15 timmars väntan tills planet lyfter igen fast till vår destination, Teneriffa! Jag har ingen aning vad jag ska göra i 15 timmar på Gatwick AirPort men får göra det bästa av situationen. Ska försöka blogga en gång om dagen under dessa 8 dagar, om jag hittar wi-fi! 

Liten glimt av lycka


I bland är det inte stora saker som gör en glad och det är sant, denna lilla kille lös upp min dag i dag då vi besteg montviggo, kolla på hans vattenfall, lekte i sandlådan,hoppa studsmatta med brottningsmatch och  han lärde mig även att en basketkorg har en backe där bollen ska igenom! Mycket viktigt. Blev ett impulsivt besök som blev bättre än förväntat. Fick skingra tankarna i några timmar iaf.. Gårdagen var inte som jag trodde den skulle vara.. Saknar dig pappa!!!!!! 

Blåa gymnastikskor


Reflex västen på och 20 minuter ut i spåret. Flås, flås och flås öron som dommnar bort av musikens höga skränande i öronpropparna när hon ser som en tunnel när hon springer i hennes blåa gympaskor som har många mil tagit den obalanserade 18 åringen fram men inte bakåt. Flåset stiger då backen kommer som 18 åringen helst skulle vilja springa runt än över. Det är tufft, allt är tufft men benen och fötterna med de blåa gympaskorna tar henne ändå upp för den långa backen. Backen som igentligen bara är 100 meter känns som 100 mil. När ska den ta slut? När ska hon årka? När ska flåsandet sluta? Ingen vet, inte 18 åringen heller. 

Tunga axlar



Massa måsten som måste göras som hänger väldigt, väldigt, väldigt tungt på mina axlar just nu. Har en massa möten till veckan som jag måste göra som jag helst skulle vilja slippa. Krypa under täcket och ligga där tills studenten skulle inte vara så fel just nu. Men något som är positvt är att om 7 dagar så lyfter planet till teneriffa. Jag ska försöka slappna av och försöka tänka på roliga saker. Som tur är så har jag med mig en av mina bästa kompisar, bästa josefine. Vilket är tur. Vi kommer ha kul vännen.
 
Det kommer vara svårt att koppla av, jag tänker alltid, konstant på allt möjligt men nu de senaste på veckorna har det bara handlat om dej pappa. Jag vet att du vill att jag ska åka på resan och att jag ska försöka ha så kul som möjligt och jag ska värkligen försöka, jag lovar. Jag kommer packa ner min terapi i väskan, nämligen mina blåa springskor så jag får springa i från mig själv en gång om dagen. Spotify listan är propfull med bra musik som kommer ta mina fötter framåt i soliga Teneriffa.
 
Jag kollar upp mot himlen men ser inte min ängel, du existerar inte där uppe, inte än, jag fattar inte detta. Pappa visst är du hemma i huset och väntar på oss... 
 

12 April

Satt och kollade igenom dina bilder i morse pappa. Letade och letade och såg mycket av dina roliga stunder av olika slags event som du har gjort genom åren. Det var rätt intressant att se. Dina resor du hade gjort med Carina, jobbkompisar, mig och kevin och inte minst bilder på dig. Det fanns även en video där man hörde din underbara röst och ditt ljuvliga skratt. Kommer aldrig att glömma det skrattet eller hur din röst lät pappa. Något jag aldrig kommer att glömma och inte heller Carina var när du ''skällde'' på oss när vi geggade ner i köket. Du skulle alltid ha det 100 procent rent. Kommer heller aldrig glömma när du inte ville laga mat för att stekpannorna alltid sprätte fett över hela induktionshällen och ''den var ju så svår att göra ren'' så du beställde pizza i stället. Men lika mycket kladd blev det ändå efter mitt och kevins förskräckliga bordsskick då vi tappade kletig kebab på din fina matta. Jag saknar dig så det gör ont pappa, du och jag mot världen pappa <3
 

Min älskade älskade älskade pappa


Jag har länge nu velat skriva detta inlägg för att kunna förstå, kunna få svar på varför mina kännslor är som dom är. Jag önska jag kunde göra något. I natt kom du till mig i min dröm pappa du sa att allt var ett skämt och att du skulle kedja fast oss så vi aldrig kommer lämna varandra igen, du höll om kevin i drömen sen lämnade du oss inte du kramade bara oss, allt var som vanligt igen. Vakna upp i min säng som har varit sjukt kuslig på sistone jag vill inte sova själv, håller om mina kuddar för att kunna känna mig trygg vilket inte hjälper.
Mina kuddar kunde inte göra något åt denna känslan, vaknar upp helt förvirrad och kollar om din tavla står på sin plats och blir helt tom igen. Drömmen var inte äkta. Hela dagen i dag har jag tänkt på de orden du sa att du skulle kedja fast oss så vi aldrig kommer lämna varandra igen. kan det inte vara så snälla? visst är det pappa helg i dag?
 
Jag undrar vart du är nu min vackra pappa, sitter du på ett moln och kollar ner på mig och kevin? Jag saknar ditt leende, jag saknar ditt underbara hår, jag saknar dina armar, jag saknar ditt varma hjärta. Tårarna faller nu pappa kan du se dom? Jag försöker inte att gråta men det bara kommer, jag vet att du vill att jag ska vara stark men det är inte lätt när inte kroppen vill fungera som vanligt. Jag kollar mig en del i spegeln pappa, det är svårt samtidigt som det är lätt att göra det. Jag är en del av dig, det var du som gjorde att jag kom till världen, jag har vissa drag efter dig som aldrig kommer att försvinna, jag är din dotter, jag är stolt över att vara din dotter.
 
Kommer du i håg när jag sa att jag skulle ha velat heta hansdotter i efternamn? jag kommer i håg det, jag kommer i håg när du fråga mig till baka, skulle du verkligen velat heta det? och jag svara ja. Jag tänker mycket på studenten som du vet är något jag längtat så himmla mycket efter. men nu känner jag att jag vill inte göra det utan dej. vi hade planerat så mycket, du ville värkligen vara en del av min sista tid på gymnasiet och min student. Jag vet att du var rädd pappa att jag skulle göra fel beslut. lämna dig... men nu blev det tvärt om.. du lämna mig.. alldeles för tidigt. Pappa jag behöver dej. jag vill ha dej i mitt liv. du är en del av mig. jag ser inte skärmen längre nu tårarna blockerar.. snälla kom tillbaka till mig, säg som i drömmen att detta var ett skämt.
 
Försöker torka bort tårarna pappa. Jag har inte gråtit mycket, jag har inte kännt mig ledsen, jag har inte kännt någonting. Jag fattar inte det här. känns som om du har sagt till mig att fixa allting som måste fixas. Jag flyttar åt dig, betalar dina räkningar och massa andra saker just för att du har sagt till mig att göra det eller hjälpa dig. jag vet att jag inte kan springa i från mina kännslor men jag försöker jag vill inte förstå, jag vill inte höra jag bara springer och springer, för du vet vad mycket jag älskade att springa. vi sprang även tillsammans och du var helt utmattad när vi äntligen kom ut från 3km spåret i vågbacken och jag har alldrig sett dej så utmattad och trött som efter det. kan erkänna att jag tog i lite extra för att se om du kunde hänga på, blev så stolt över dig. Det är jag än pappa, du och jag mot världen pappa.
 
JAG ÄLSKAR DIG MIN VACKRA PAPPA, DU OCH JAG MOT VÄRLDEN PAPPA
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 

"Stor"

Som bilden säger, jag trodde det inte skulle vara så jobbigt att bli "stor" vad nu det där stor betyder, när är man stor? Och när ska man bete sig som stor? Finns det en manual som visar precis hur man ska vara perfekt stor? Vad ingår i den? Vad ingår inte?