Hemresa från Kalmar med sorg












Asså jag vet inte vad jag ska säga, jag har så mycket känslor i mig dom bara vill ut! Jag älskar människorna jag har träffat under dessa tre veckor då jag inte vet vart jag ska ta vägen! En sentimental dag då examens arbetet skulle utföras, presenter lämnades ut och jag fick även jätte fina födelsedags presenter av mina älskade vänner och lärare, Anders och angneta! Jag kan inte mer än tacka för allt. Jag ser så fram emot att få åka på en återträff och att få träffa alla dessa fina människor snart igen. Tårarna var svåra att hålla in och började tjuta redan när jag kramat Sofia och till sist Anders. Men vi ses snart igen! 

Det är så svårt att förklara då det inte bara har varit utbildning, utan så fruktansvärt mycket mer! Om någon läser detta som inte vet vad de ska göra men har ett intresse av servitris och massa kärlek sök till en kurs via EMC turism, det är värt pengarna det är värt allt och ge Anders en stor kram från mig! <3 

HA DE!/ Linn 

Dag 15


Vilken helg, den bästa på länge! Som jag skrev i lördags så var vi ute i fredags och gjorde en barrunda då vi startade på kårhuset, sjösjukan och till sist olerys. I lördags så gick vi till Harrys då denna bild togs vilket är en av mina favoriter! Dansade, drack många shots, blev uppburen på dansgolvet av några random killar då jag och Sofia minst anade de. Kan säga att jag hade as kul och att jag älskar dessa människor! 

HA DE!/Linn

HA DE!/Linn

Dag 13







Under de 2 senaste dagarna så har jag inte bloggat för att jag hade inget spec att skriva, det har varit mer eller mindre det samma. Men i går när vi hade serverat 2 sällskap så fick det hur galant och fint son helst, Agneta var förvånad och väldigt positiv på våra insatser vilket vi alla hållde med om att det gick bra! Dream team, efter serveringen så gick vi ut i Kalmar ich drack väldigt mycket agwa! Den godaste shooten som existerar! Bilderna är ju så klockrena! Dennis hade monobro så Sofia fixade det ;) 

Nu i dag så ligger vi i ett konferensrum och kollar nog hero 6 och njuter, utgång i kväll igen! 

HA DE!/Linn




Dag 9




I dag ar varit den längsta dagen på hela kursen, ringde 07:30 till tandläkaren och fick en akut tid kl 11:10, hittade dit gjorde vi knappt men fick besked om att jag måste göra en operation som innebär att skära, såga m.m för att få bort min visdomstand som ligger horisontellt och till och med den största tanden i käften. Så det var inte så konstigt att jag har så ont! 

I dag har vi dukat, vikt de servetterna som ligger på bordet, haft Rom provning och jag har även serverat för "riktiga" kunder i dag inte bara på rollspel. Allt som kunde gå fel gick fel men vad gör de sa alla i köket? Så det kändes bra sedan när vi dukade av och det kanske inte var så dåligt gjort för första gången i hela mitt liv ^^ 

HA DE!/Linn