Hörlursställ




Pyssel dag! Var inne på hagforstorget och köpte hobbyföretag (grå) och målade mitt hörlursställ! jag tyckte hon blev  jätte fin! Dagarna går fruktansvärt snabbt och i dag fick jag min jacka från gina! Och shrek står på listan! Ska även ta En promenad (enligt Sebastian) hahah men det kanske behövs!? 

Relax




Jag  kände att jag behövde ett fotbad och nya naglar så här är resultatet!, jag älskar mitt fotbad! Hade denna gång i badolja vilket gjorde mina fötter super mjuka, och de luktar gott!! Hehe

Jag hatar frukost... Tills nu?


Som jag skrev i min 50 saker om mig såå är jag inte förtjust i frukost... Varför? Ja det vet jag inte ens själv! Antagligen är det för att jag är då fruktansvärt less på frukost, eller min frukostrutin Det är samma lika helatiden! Så visst detta tar en stund, ja! Men så värt det.. Bandsallad från Ica (eco), kyckling, grilladkycklingskinka-som man har på smörgås (så god) och sen toppad med italiensksalladsdressing! Tillbehör hade jag tacotunnbröd med smör och cappuccino... Så att ja detta var något nytt som kanske får mig att gilla frukost igen! 

-.-



När Jag ändå inte gör något den kommande timmen mer än att vänta på Sebastian som är på arbetsförnedringen så, varför inte blogga? I går var det värkligen en riktig paket dag då jag hade skickat efter massa saker ( för att jag är inne i en sådan period då kag köper massa ) bra eller dåligt kag vet inte xD men iaf. Jag var och hämta kevins julklapp som jag inte kan avslöja vad det är men också ett frigolithuvud dom mina nya lurar (de på bilden) ska sitta på när jag inte använder dom. Fick även lurarna i går! Så glad och de är värkligen som förväntat! Fick även min nya bikini i går från hm ( ja jag köper bikinis på hösten för dom är mycket billigare på hösten än på sommaren) det gillar min plånbok! Teeeeea.. Har inge mer intressant att säga.. 

Lax och klyftpotatis


Idag så kände jag mig jätte pepp på ett träningspass så jag åkte till skolan och blev först förvånad och rädd att det kanske inte fanns något Gym nu när skolan har en ny idrottshall. Men det fanns kvar! Som tur var! Så jag sprang och sedan ett benpass! Hoppas jag slipper träningsvärk! Sååå nu sitter jag och mamma ensamma! I soffan och kollar värdensbarn och har ätit lax och klyftpotatis! Så gott! Myyys

Spontankväll


I dag vid frukost så bläddra jag i tidningen av någon anledning efter att mamma hade visat att Karlstad city hade tjejkväll såååå jag och mamma och 100-tals till åkte till Karlstad och shoppade lite och åt mat :) riktigt mysigt att bara vara med mamma och umgås med henne! Älskar mamma! Har pratat, skrattat ja och allt som är bäst med mamma, att det är hon och jag (kvalitetstid) fun fun! Älskar spontana dagar! Har nu kollat klart en Beck film! Älskade Beck redaktörer GÖR FLER FILMER!! Älskar!! 

Körkort here I Come!


Igår tog jag tummen ur röven och ringde till Sunnekörskola och bokade intensivkurs! Äntligen dear lord! Såååå den första december till den 11de!! Woop Woop det går framåt! Såå jag hoppas att allt går i min väg och jag får körkort! Happy jag skulle bli ^^ Woop Woop 

Har nu suttit på kvällskvisten och fotograferat mc kläder dom ska säljas gör fruktansvärt ont i hjärtat när jag vet att jag måste sälja dem.. Så om någon är intresserad ta en titt in på hagforstorget under kläder och smycken så kan ni nog hitta dom :)