Springtur och härlig himmel


Provat mina nya skor för andra gången ute på springspåret, tycker dom är riktigt bra! Det var sån vacker himmel i dag så jag fick fina bilder och någonting att titta på ett tag! Jag klarade också mitt naturprov! Så glad! Det går verkligen bra nu! Hihi 

Naturprov


Idag är dagen då jag har mitt ända natur prov, sen är jag klar med den kursen. I morse ville jag verkligen inte gå upp, sov så skönt så jag ville inte gå ur den varma sängen. Tanken att göra prov gjorde det inte lättare, känner mig rätt så förberedd, det är intressant men vill inte få in det i huvet, genetik är klurigt! Men men! Får nog gå ner till kaffeterian snart och köpa mig en energiboost! Hejs!

Hundvakt

 
I dag har jag suttit hundvakt! halv 8 var vi och hämtade nasse, vi har hunnit med två promenader, i det rengniga vädret. Fick veta av Anders nu när han var och hämtade nasse att han vägrar att gå ut om han ser regn, men med mig sprag han till och med, med! Det var han som bestämde hur fort vi skulle springa och när vi skulle stanna, för en kiss paus. Riktigt motiverande måste jag säga, blir inte lika ensamt. Resten av tiden busade vi, han blv sedan trött av springturen så han kröp under täcket och la sig och sov tills han skulle åka hem! lite
ledsamt är det att han åkte man jag kanske får passa honom någon mer gång, vem vet?!
                     
Någon gång i framtiden så ska jag skaffa mig en hund. Jag kommer nog att adoptera en från en animal resque där en hund får följa med mig hem och bli min nya kompis!
 
 
 

Lata tallar


Mossjagande inkluderar snubblande bland lata tallar som fällts, slagsmål med grenar och snår och hala kottar! 

Fyrhjulings Farande i allt för skarpa kurvor och två påsar med mossa som drastiskt skriker på hjälp när Sebastian kör hem mig och han själv på den röda fyrhjulingen. Kanske skulle ha kört själv?  Tror inte det var någon ide när det ihop immade visiret gjorde att jag inte såg ett smack, kom hem iaf! 

I frisörstolen


Hej! Har nu suttit i frisörstolen i en timme och 17 minuter! Riktigt skönt att bli ompysslad och få lite förändring! 
Slingor ska bli, och kortare längder! Kul kul! Ses sen! ^^

RUN

Motivation, styrka och glädje behöver jag för att kunna träna, Motivation får jag från bilder, exempel på det finns ju här ovan. Jag springer mest, när jag springer känner jag mig fri, det är det enda kännslan jag vill känna när jag tränar, frihet! Såklart har jag ett mål, mitt mål är att bli frisk, frisk mot allt onödigt här i livet. Jag vill bli frisk från saker som frestar en i livet, tex: Godis, kakor och godsaker, you name it. Såklart så vill jag väl bli starkare, kunna känna att när jag tittar på mig i spegeln att jag är nöjd med mig, och min kropp! Men när man inte är frisk så kan det vara lite svårt att komma upp i de önskemålen. Det gäller bara att man bestämmer sig, och på längre sikt trappar ner tills man helt har slutat, socker är ju sådant sug. Jag vill hitta de saker som kan ersätta sockret mot något bättre, så att jag mår bättre!
 
Jag brukar tänka att den täningen som blir av är bättre än ingen alls. Så att a en promenad en dag när man är trött är bättre än att ligga i sängen. Jag springer, som jag sa, och försöker att springa varje dag, som min kropp tillåter. Efter varje jogging runda kör jag några magövningar och ben/rump övningar.
 
Nu har jag kommit in i den rytmen att röra på mig minst en gång om dagen att om jag inte tränar en dag så blir jag stressad. Pågrund av att jag har svårt att sova behöver jag motionera för att kunna sova.
jag gillar min rytm men såklart passar den inte alla, men det är bra om man rör sig något pass i veckan med vilken slags av träning som det finns utbud på! Tänk på ditt hjärta <3 kram

<3

Att vara FRI, kunna slappna av, ta dagarna som de kommer, leva och pusta ut.. Jag önska att jag kunde ta ett lyckopiller som suddar ut allt dumt i livet och att man kan färdas tillbaka i tiden och ställa saker till rätta. Tills det pillret uppfinns så får jag försökta leva för nuet och blicka framåt. Min nästa dröm efter att vara fri är att ta alla mina vänner och åka till fina ställen med en buss som vi alla bor i med tält. Jag ska i väg,jag och sebastian har att planer och alldeles snart så går den i upplevelse!  Flytta hemifrån och leva på egen hand, laga vilken mat man vill, när man vill, och bara leva sitt eget.
 
Nej jag kommer inte hoppa in i skolan, jag tänker ta vilket skitjobb som helst och flytta, långt bort, Norge har vi pratat mycket på och jobba med att ränsa fisk, låter ljuvligt i mina öron. först ska jag fyllla år, göra naturprov och ta körkort. men snart så!!

Musikalisk trollkarl



Loving can hurt, loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard, you know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive

We keep this love in a photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
And time's forever frozen still

Ed sheeran, ett geni och en trollkarl inom den musikaliska världen. I går missade jag tyvärr hans konst på Ericsson globe i Stockholm, vad jag ångrar mig att jag inte fixa biljetter! Men nästa gång!! Massa kärlek till ed, den musikaliska trollkarlen 


Gilla bilden


Jag och malia i somras!

Denna fina bild tog Elsa på oss i somras saknar både bruden på bilden och bruden bakom kameran och en till som befinner sig massor med mil borta i från mig i ett annat land till o med! Men snart återförenas vi!!! Gud vad mys vi ska ha!!! Längtar värkligen! Innan dess hoppas jag att jag fått körkort för att veckan innan så blir det intensivkurs! :) 

49års dagen


Pappa, fem bokstäver som står för, min första kärlek. En kärlek som bara har växt men förvandlat till en speciell kärlek , som alla barn så är ens första kärlek föräldrarna, sedan jag kom "bort" från den kärleken så utvecklades en dotter och far kärlek. Sedan fick du gå igenom pojkvän fasen där du fick aggera stöd när saker och ting gick snett. En axel att gråta emot. Men nu har jag hittat HAN, han som jag vill börja mitt liv med, han jag vill flytta tilsammans med. Du behöver inte vara orolig han är en mycket snäll kille, du hann bara se han en gång men det var en av de finaste minnerna du skapade för han. 

Nu när din axel inte finns att gråta på, nu när inte din närvaro finns så gör det mig väldigt ledsen och nej din axel är oslagbar att gråta emot men hans funkar, och han gör mig väldigt glad och jag älskar han väldigt mycket! Så var snäll emot han :) 

Min fina pappa i dag fyller du 49 och nej som du sa du blev inte en dag över 50.. Men du kommer att missa sååå mycket! 
... Jag saknar dig så! 

Mossberg i siluett





Fräna bilder från en simpel joggingrunda, en gammal traktor som blivit lämnad och har bara solnedgången som uppmuntran innan det blir kålsvart, grön mossa skapar en fin övergiven sliten traktor i dungen för att sova, allt för trötta joggingskor som snart ska gå till dvala kämpar mina sista kilometer i fallande temperaturer 

Stockholm i mitt hjärta


Sedan jag lämnade perrongen från Stockholm central så har jag sedan en vecka och 3 dagar ständigt tänkt på staden, där jag ser mig själv strosa runt på gatorna och gå hem till en lägenhet som jag inte kan se tydliga täcken på hur den kommer se ut eller hur många kvadrat jag har att röra mig på, men att jag visualiser mig själv i Stockholm är en underbar kännsla! Jag drömmer till och med om det då måste det ju vara meningen att jag ska vara där eller?