många frågor

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Träffade min soulmate, fick världens finaste svärföräldrar och svägerska, besökte spanien och Frankrike, tagit körkort, bott ''ensam'' på hotel, flugit helekopter över ekshärad, tagit studenen, träffat nya vänner och blivit självständig.

Genomdrev du någon stor förändring? 

Förlorade min älskade pappa drastiskt, förlorade vänner, insåg vilka som var falska.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 

Nej inte vad jag vet om

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?

14 februari, 28 mars, 13 juni, 3 augusti, 17 december, 18 december

Vilka länder besökte du? 

Spanien, frankrike och danmark

Bästa köpet? 

min dator och min iphone

Gjorde någonting dig riktigt glad?


När jag träffade sebastian, när jag tog studenten med mina älskade vänner och när jag reste till frankrike med dem bästa!

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? 

Någon som det inte går att få tillbaka </3

Vad önskar du att du gjort mer?

Roat mig och spenderat mer tid med mina vänner

Vad önskar du att du gjort mindre?

jag vet inte..

Favoritprogram på TV?

The walking dead, bästa scerien!

Bästa boken du läste i år?

Förr eller senare exploderar jag, blev dock arg på min kära vänn elsa som spoila falska saker!

Största musikaliska upptäckten?

Ja du... ingen aning

Vad var din största framgång på jobbet 2014? 

Att jag sa upp mig

Största framgång på det privata planet? 

Att jag lever i dag

Största misstaget?

delar jag tuvärr inte med mig

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 

ledsnare, sjukt mycket ledsnare 

Vad spenderade du mest pengar på? 

Körkortet, snordyrt men mycket värt det! tipsar om intensivkurs, bästa jag har gjort!

Något du önskade dig och fick? 

att jag klarade att ta körkort

Något du önskade dig och inte fick? 

en radiostyrd helekopter

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? 

jag firade med familj och bonus familj eller ja dom ingår i min familj och åt tårta och jätte god mat! sen den 18 firade sebastian mig på scandic hotel i göteborg en hel helg!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

ja om inte vissa folk var så falska

Vad fick dig att må bra? 

Mina vänner och min fantastiska familj och släkt, speciellt till min fantastiska kusin marie som hjälpt oss så! kan inte tacke tillräckligt!

Vem saknade du? Myrthe och Elsa, myrthe bestämde sig att fly landet och elsa flytta i från mig för att utbilda sig, vem gör det ens? ;)

De bästa nya människorna du träffade? 

Hampus och matilda och tony på körskolan som hjälpte mig så! och reste också så såklart!

Mest stolt över?

Min släkt och familj <3

Högsta önskan just nu? Att jag får åka hem till elsa snart och krama henne tills hon kvävs <3

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  

träna lite mer, leva och se frammåt!


Göreborg dag 2




















Jul på Liseberg var lika mysigt som jag hade förväntat mig! Fast bättre med Sebastian vid min sida, spontan tog ett nummer på samtliga spelhjul och vann lite smått och gott! Mums! Massa fina små bås med olika smaskiga saker, choklad som såg ut som skiftnycklar, målarpenslar och yxor! Så coola! Klappade en och annan get, värmde oss vid olika eldstadar,och spelade rally spel och airhockey! Så kul! 

Göteborg dag 1


Världens godaste hotellfrukost, mycket mättande! Med värdens sötaste kille! 


Fönster shoppade och lite shopping, är så förvånad över både mig och Sebastian som köpte 4 böcker var! Sebastian köpte sagan om ringen och jag lite små plock bland massa godingar, strosade runt på gatorna och kollade på julbelysning och njöt av varandras sällskap! 

Utsikten över Göteborg från åttonde våningen på hotellet! Så fint! 



Klockan 18:20 gick vi på bio och trängdes i en full biosalong med barn respektive föräldrar och kollade på Sune i fjällen, ja den var bra och ja vi är barnsliga, och det är det som gör oss unga ^^. Mötte sedan upp Dag på en pizzeria och åt och snackade, bjöd oss sedan på en drink på O'lerys för att fira mitt körkort (bra med alkohol osv) haha det var trevligt! I morgon blir det mer äventyr! ^^ ses


Destination okänd


Upptäckts resa med min andra hälft till en destination jag inte vet, gissar på Göteborg då vi satte oss på Göteborg/ trolhättan tåget, och vi har passerat trolhättan redan ^^ i morgon blir det mera spännande upplevelser med älskling som jag inte har en aning om! Så kul! Hörs i morgon! ^^

Jag är självständig



Det finns saker jag kan eller inte kan, saker jag förstår men inte förstår. Detta är en sak jag inte fattar, att jag har tagit körkort! Efter allt som har hänt, alla som har spottat på mig och nu mera inte kan kallas vän av mig... Så står jag upp, jag är självständig, ansvarar för mina egna handlingar och inte skyller på andra och inser vilka fel jag gör i livet så finns det fortfarande personer dom vill se mig ligga. Tuvärr så går jag inte med på det mer, jag är jag och jag kan fan inte vara någon annan, jag växte upp mycket tidigare än många av mina kompisar men det är på grund av att saker och ting händer i livet och jag måste bli vuxen för att kunna hanslas med det. Ja ja är omogen i bland men vem fan är inte det, det är väl det som gör mig just till den jag är? Kännslan som kommer att komma när jag får mitt körkort i handen kommer bestå av, blod, svett och massa tårar! Jag är då ledsen att min pappa inte kan dela denna glädjen med han men han var med mig i dag, jag hade hans halsband som gav mig styrka och han vill väl att jag ska lyckas? Så till alla er som vill se mig ligga, ge fan i mig jag vill inte ha något med er att göra! Jag förtjänar inte eran skit, för allt som har hänt har gjort mig starkare, ni vet inte vad som har hänt och ni har inget med det att göra, så låt det vara, låt min pappa vila i frid och jag med! Tack till alla som tror på mig och finns där för mig, ni är bäst! 

Intensivkurs


Jag rekommenderar värkligen intensivkurs, ja jag har bara varit här en dag men jag har lärt mig så mycket! Känns så bra! Dagarna är långa men behövliga, fått nya böcker och övningskört en gång. Det gick väl så där men jag lär mig!