Snål uppdatering

Ja ja jag vet, det var ett tag sen jag skrev och både min svägerska och svärmor har varit på mig att börja uppdatera igen.
 
Man kan säga att livet rullar på, spenderar alldeles för mycket pengar på keramikmålning men jag lever bara lite stilrenare då med alla slags pynt jag tar med mig hem, pluss att det är fruktansvärt kul och roligt att göra tilsammans. Mina studier går framåt. Det minskar i provhögen kan man värkligen säga och jag känner mig mycket gladare än innan. Sociologi prov i morgon vilket är pest men efter i morgon kan jag stryka det provet med JIPPI! jag och svärmor har godisfri månad och de tre första dagarna har gått förvånadsvärt bra, inte sugen alls, men det ''förstör'' nog sebastian till helgen då han ska göra mig avensjuk med sitt godis medans jag smaskar på mina morötter och granatäpple, MUMS.... Men det kommer gå bra (hoppas jag) bara jag fortsätter som jag gör nu så kommer det gå galant. Börjat HÅRD träna av någon anledning, två timmar om dagen, (jag har inget liv) så jag fyller ut dagarna med det. Mycket roligt är det iaf och nyttigt för både kropp och stjäl.
 
Vad har jag mer gjort? jag har åkt sammanlagt 14 timmar tåg fram och tillbaka till sundsvall för att vara med på mammas examen, Jag har åkt fram och tillbaka till trolhättan för att fira svägerskans examen. Så just nu trivs jag med att vara hemma och träna och träna prov och kolla film, ljuvligt! mycket mer händer inte just nu men det räcker väl? jag stressar inte och jag tar allt i min egna takt vilket behövs! och jag känner att jag börjar komma upp på banan igen, kan 2015 bli ett bra år trotts allt?