RUN

Motivation, styrka och glädje behöver jag för att kunna träna, Motivation får jag från bilder, exempel på det finns ju här ovan. Jag springer mest, när jag springer känner jag mig fri, det är det enda kännslan jag vill känna när jag tränar, frihet! Såklart har jag ett mål, mitt mål är att bli frisk, frisk mot allt onödigt här i livet. Jag vill bli frisk från saker som frestar en i livet, tex: Godis, kakor och godsaker, you name it. Såklart så vill jag väl bli starkare, kunna känna att när jag tittar på mig i spegeln att jag är nöjd med mig, och min kropp! Men när man inte är frisk så kan det vara lite svårt att komma upp i de önskemålen. Det gäller bara att man bestämmer sig, och på längre sikt trappar ner tills man helt har slutat, socker är ju sådant sug. Jag vill hitta de saker som kan ersätta sockret mot något bättre, så att jag mår bättre!
 
Jag brukar tänka att den täningen som blir av är bättre än ingen alls. Så att a en promenad en dag när man är trött är bättre än att ligga i sängen. Jag springer, som jag sa, och försöker att springa varje dag, som min kropp tillåter. Efter varje jogging runda kör jag några magövningar och ben/rump övningar.
 
Nu har jag kommit in i den rytmen att röra på mig minst en gång om dagen att om jag inte tränar en dag så blir jag stressad. Pågrund av att jag har svårt att sova behöver jag motionera för att kunna sova.
jag gillar min rytm men såklart passar den inte alla, men det är bra om man rör sig något pass i veckan med vilken slags av träning som det finns utbud på! Tänk på ditt hjärta <3 kram



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo