Tunga axlar



Massa måsten som måste göras som hänger väldigt, väldigt, väldigt tungt på mina axlar just nu. Har en massa möten till veckan som jag måste göra som jag helst skulle vilja slippa. Krypa under täcket och ligga där tills studenten skulle inte vara så fel just nu. Men något som är positvt är att om 7 dagar så lyfter planet till teneriffa. Jag ska försöka slappna av och försöka tänka på roliga saker. Som tur är så har jag med mig en av mina bästa kompisar, bästa josefine. Vilket är tur. Vi kommer ha kul vännen.
 
Det kommer vara svårt att koppla av, jag tänker alltid, konstant på allt möjligt men nu de senaste på veckorna har det bara handlat om dej pappa. Jag vet att du vill att jag ska åka på resan och att jag ska försöka ha så kul som möjligt och jag ska värkligen försöka, jag lovar. Jag kommer packa ner min terapi i väskan, nämligen mina blåa springskor så jag får springa i från mig själv en gång om dagen. Spotify listan är propfull med bra musik som kommer ta mina fötter framåt i soliga Teneriffa.
 
Jag kollar upp mot himlen men ser inte min ängel, du existerar inte där uppe, inte än, jag fattar inte detta. Pappa visst är du hemma i huset och väntar på oss... 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo